Címlap Hírek VERSENYKIÍRÁS

VERSENYKIÍRÁS

Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetséggel valamint a Magyar Tűzoltó Szövetséggel egyetértésben megszervezi a

VI. Országos Tűzoltó Kapocs-Kupa versenyt.

 

 

Időpont: 2018. november 17. 10.00 órától

Helyszín: Nagycenk Tornacsarnok 9485 Nagycenk Szent Imre u. 4.

A verseny a mellékelt Versenyszabályzat szerint kerül megrendezésre. A versenyre bármely tűzoltó, vagy egyéb szervezet ötfős csapata nevezhet, aki a Versenyszabályzatban és ezen kiírásban foglaltakat elfogadja. Egy szervezet több csapatot is indíthat, de egy versenyző nem szerepelhet több csapatban. A versenyen két pálya kerül kialakításra, elektromos időméréssel.

Kategóriák:

- ”A” korosztály korpont számítása nélkül női és férfi

- ”B” korosztály korpont beszámításával női és férfi

- Vegyes csapatok a férfikategóriában kerülnek értékelésre

 

Amennyiben valamely kategóriában a nevezett csapatok száma négynél kevesebb, másik kategóriába kerül átsorolásra. A női és férfi besorolás ebben az esetben is külön marad.

 

Nevezés:

Nevezési határidő: 2018. november 11.

A versenyen való részvétel nevezési díjhoz kötött. A nevezési díj összege: 10 000 Ft/csapat. A díj a helyszínen fizetendő. A nevezési díj befizetéséről számlát ad ki a szervező Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete. A nevezési díj ellenében az ötfős csapatok részére ebéd illetve egy ital biztosított. Nevezéseket a mellékelt nevezési lapon kell eljuttatni elektronikus úton a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. A jelentkezések beérkezését követően készül el a versenybeosztás, melyet a csapatok előzetesen megkapnak.

 

Értékelés:

A versenyen az MTSZ képzett versenybírói látják el az értékelést. Az értékelés versenykategóriánként történik a nevezett csapatok számától függően (oklevél és serleg). Esetlegesen nevező határon túli csapatok külön kategóriában kerülnek értékelésre. A legjobb ponteredményt (bármelyik futamban) elérő csapat elnyeri a Kapocs Kupát, a Magyar Tűzoltó Szövetség vándordíját. A legjobb tíz időeredményt az MTSZ nyilvántartja, honlapján közzéteszi. A következő évi verseny megrendezésére az MTSZ Tűzoltóverseny Bizottságánál lehet jelentkezni.

 

Nevezési lap

Versenyszabályzat

 

Nagycenk, 2018. október 20.

 

Horváth Gábor                                                                                Ragats Péter

       MTSZ versenyfelelős                                                 Nagycenk Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete

      Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.                                                                              parancsnok

       +36 20 9319-877                                                                          Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

                                        +36 20 350-9660

Módosítás: (2018. november 04. vasárnap, 15:51)

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 86 vendég böngészi
Időjárás