Címlap Hírek A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2020.01.25.-én este 18 órai kezdéssel tartotta meg éves közgyűlését.

A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2020.01.25.-én este 18 órai kezdéssel tartotta meg éves közgyűlését.

 

A Fertőszentmiklósi Önkéntes Tűzoltó Egyesület 2020.01.25.-én este 18 órai kezdéssel tartotta meg éves közgyűlését. Vendégeink között köszönthettük Sári Ákos tű. alezredes Urat, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató helyettesét, Rácz Imre tű. ezredes Urat, a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség Igazgatóját, Horváth Tibor Urat, városunk polgármesterét és Balogh Ferenc nyugalmazott ezredes urat, korábbi megyei Tűzoltó Szövetségi elnököt. A közgyűlést Horváth Káli István elnök nyitotta meg és ismertette a közhasznúsági jelentést, majd Vécs Pál parancsnok beszámolt a 2019-es évi eseményekről, végzett munkálatokról és 2020 évi tervezett feladatokról. Az Egyesület gazdasági helyzetéről Bors Stefánia tartott beszámolót. A gazdasági beszámolót követően alapszabály módosításra került sor. Ezt követően 2 korábbi ifjúsági tűzoltó, Dravecz Médea Tiana és Fodróczi Márk tett esküt és ezen túl felnőtt tagként folytatják tevékenységüket az egyesületben.

Képek az eseményről ITT!

 

Majd szolgálati érmek átadása következett az alábbi személyek részére:

10 –es szolgálatért: Bősze-Kóbor Anita

20 éves szolgálatért: Horváth Káli István

25 éves szolgálatért: Jagadics Róbert

30 éves szolgálatért: Kovács Attila

40 éves szolgálatért: Bekő Lajos

 

Mivel az elnökség és felügyelő bizottság 5 éves mandátuma lejárt, ezért tisztújításra került sor, ahol a jelölő bizottság elnöke ismertette a jelölteket. Titkos szavazást követően az alábbi személyek látják el továbbiakban a vezetői feladatokat.

  • elnök:Horváth Káli István
  • tűzoltóparancsnok: Vécs Pál
  • gazdasági vezető: Bors Stefánia
  • vezetőségi tagok: Makai Péter, Horváth Richárd
  • felügyelő bizottság elnöke: Farkas Arnold
  • felügyelő bizottság tagjai: Kollár Péter, Szigethy Attila

 

A végeredmény ismertetés után az új vezetőség esküt tett, az elnök sok sikert kívánt munkájukhoz, a korábbi leköszönő vezetőknek, pedig megköszönte idáig végzett munkájukat. A hivatalos rész zárását követően hozzászólások, majd vacsora következett.

Módosítás: (2020. február 02. vasárnap, 15:30)

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 16 vendég böngészi
Időjárás