Címlap Hírek Országos Tűzoltó Börze és Találkozó!

Országos Tűzoltó Börze és Találkozó!

 Tűzoltó Bajtársak!

 

Újra Országos Tűzoltó Börze és Találkozó!

Két év kihagyás után immáron a XII. alkalommal.

 

Szeretettel várunk minden tűzoltó bajtársat, családjaikkal

2022. július 9-én szombaton, Pilisszentivánon!

Hivatásos - önkéntes – önkormányzati – létesítményi bajtársak, gyertek el és töltsünk együtt egy tartalmas, szép, jóhangulatú tűzoltónapot.

 

Megyei szövetségenként a horgászversenyre max.: 3 fő, a főzőversenyre max: 1 csapat, a labdarúgó bajnokságra 5+1 fős csapatokkal (plusz cserejátékosok) nevezhetnek.

A főzőversenyhez - egészségügyi szabályok miatt - 6 kg (~30 adag) súlyú húsáru (sertéslapocka, marhalábszár, csirkemell) beszerzéséről és helyszínre szállításáról (reggel 8 órára), előzetes igényleadás alapján, térítésmentesen gondoskodunk. A főzőversenyen elkészített étel biztosítja a jelenlevő Bajtársak és kiállítók étkezését. Az étel elkészítéséhez a csapatoknak kizárólag nem romlandó alapanyagok (pl. száraztészta, burgonya, zöldség, stb.), fűszerek főzőeszközök, konyhai kellékek (pl. bográcsállvány, bogrács) biztosítását kell önállóan megoldaniuk.

 

A horgászversenyhez a csapatok részére horgászjegyet, a főzőversenyhez asztalokat, padokat, ivóvizet, ásványvizet, tűzifát, tányérokat, evőeszközöket, kenyeret, az igényelt húsárut és savanyúságot, kispályás fociversenyhez bírót - térítésmentesen biztosítunk.  

További csapat és egyéni versenyek: kötélhúzó verseny, tűzoltókészülékhajító verseny, óriás Jenga és labirintus műszaki mentő versenyek.

 

A versenyek I. II. III. helyezettjei egyéni, vagy csapat díjazásban részesülnek.

 

A helyszínen ugrálóvár – lufiszobrászat - büfé is rendelkezésre áll, ahol térítés ellenében italok, édességek, korlátozott választékban ételek is kaphatóak.

 

A jelentkezéseket, illetve versenyekre a nevezéseket és a főzőversenyhez a húsigényeket, a készítendő étel megnevezésével az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre 2022. június 27-ig megküldeni szíveskedjetek. A határidőn túl történő nevezéseket, a versenyekben nem tudjuk figyelembe venni! Ők a versenyeken nem indulhatnak!

 

A fentiekhez kapcsolódó további információt a 06-20-9605-680 mobilszámon vagy az előbbi e-mail címen biztosítjuk.

 

Budapest – Pilisszentiván, 2022. június 13.

                                                                      

Dobson Tibor tű. vezérőrnagy s.k.                    Bodnár Ferenc s.k.

   Magyar Tűzoltó Szövetség                      Pilisszentiváni Polgárőrség és

                   elnök                                              Tűzoltó Egyesület elnöke 

 

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 13 vendég böngészi
Időjárás