Címlap Hírek Elismerések igénylése

Elismerések igénylése

 2023 évben is lehetőség nyílik gróf Széchenyi Ödön emlékplakett igénylésére a korábbi éveknek megfelelően. Az Országos Tűzoltó Szövetség jutalmazni kíván olyan személyeket, akik hosszú éveken keresztül sokat tettek egyesületük és a köz, érdekében társadalmi tevékenységként. Az igénylés alapvető feltétele, hogy a jelöltről egy rövid tájékoztatást küldjenek meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Tűzoltó Szövetség elnöke részére 2023. 03. 29.-ig. Kérem, röviden legalább 05, legfeljebb 1 oldalban, Word dokumentumban benyújtani szíveskedjenek ajánlásaikat.

Ezen felül 2023-ben ismételten lehetőség van Szent Flórián emlékérem igénylésére is, az előbbi menetnek megfelelően, erre is küldhetnek ajánlást. (A Széchenyi Ödön emlékplakett magasabb rendű, mint a Szent Flórián emlékérem).

Minden ajánlásnál az alábbi adatokat kérem megadni az ajánlott személy esetében:

Név:                              
Születési név:               
Születési hely, idő:        
Anyja neve:                  
Szolgálati helye:           
Beosztása:                    
Lakcíme:                       
Telefonszáma:              
E-mail címe:
 
Ezenfelül a kapcsolattartó nevét, telefonszámát és email címét szintén kérem megadni.

Továbbiakban tájékoztatom az érintetteket, hogy megyénként minden évben csak egy fő kaphat emlékplakettet, (Széchenyi Ödön), kettő fő, pedig Szent Flórián emlékérmet. Valamint a korábbi években ajánlott személyek részére ismét be lehet nyújtani, amennyiben nem kapták meg és egyesületük továbbra is támogatja részükre az igénylést.

 

 

Vécs Pál
GY-M-S Megyei Tűzoltó Szövetség elnök
MTSZ ÖTE tagozati alelnök

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 24 vendég böngészi
Időjárás