Címlap Hírek Eladó Daewoo Lublin típusú gépjármű

Eladó Daewoo Lublin típusú gépjármű

Kedves barátaim!

 

Ez úton szeretném a figyelmetekbe ajánlani a képeken látható Daewoo  Lublin típusú gépjárművet! A jármű 2007 ig a Pilisvörösvári Önkéntes Tűzoltó Egyesület tulajdona volt, majd a Magyarországi Mentőcsoportok Szövetsége vásárolta meg. Náluk az autó szinte nem is volt használva, egy garázsba állt. Most viszont el kell adni mert a garázst más célra kell átalakítani. Véleményem szerint olyan településeken ahol van tüzi víz hálózat ott hatékonyan lehetne hasznosítani illetve egy szivattyút is lehetne bele tenni. Ezen kívül egy 300 literes műanyag tartály össze kötve egy magas nyomású mosó berendezéssel igen hatékony oltási lehetőséget biztosítana egy lakás tűznél vagy egy gépjármű tűznél is!

 

Amennyiben benneteket nem érdekel kérem hogy a környéketeken lévő Önkéntes kollégáitoknak említsétek meg. Segítségeteket köszönöm!

Évjárat: 2000.03.
Műszaki: 2011. 07.20.
Km: 68700
6 személyes

Nem öszkerék hajtású de az elején van egy másfél tonnás csörlő! (soha sehol nem akadtunk el vele)Állapot, szerintem jónak mondható, a kaszni egyben van, a motor a futómű,a gumik , a fékrendszer szintén jó.
Indul első "rugásra", még télen is.Ára; 500 000 ft.

Érdeklődni:Pfeiffer Ferenc

0620/9291715

Módosítás: (2011. december 07. szerda, 09:35)

 
Ki olvas minket
Oldalainkat 22 vendég böngészi
Időjárás